REFERENCIÁK

Korábbi munkáim.

Üzletek közötti (B2B) marketingkommunikációs stratégia és projektmenedzsment – Elektronika ipar

Z ELEKTRONIKA 

Az ügyfél kérése az volt, hogy egy egységet és megbízhatóságot tükröző arculatot alakítsunk ki és tartsunk fent a vállalat számára, támogatva a vállalat gyorsléptékű fejlődését.

Ennek része volt egy új weboldal megtervezése és elkészítése (www.zelektronika.hu), új szlogen és egyéb márkaelemek megtervezése, egységes kommunikációs stratégia kialakítása. A marketing terv a vállalat üzletpolitikájával harmóniában került megtervezésre. A partner kérésének megfelelően rendszeres pulbikációk és videóbemutatók kerülnek mejelenítésre különböző online szakmai felületeken, illetve a közösségi oldalakon (Facebook, LinekedIn és YouTube) és a vállalat blogján.

A vállalat belső marketingjére is hangsúlyt helyeztünk, mely során belső hírek is megjelenítésre kerülnek és sportveresenyek kerülnek lebonyolításra.

A munka során bevonásra került weblapfejlesztő, dizájner, fotós, videós, lakberendező, akikkel  projektmenedzseri feladatokat ellátva működöm együtt.

A következő projekt a céges podcast megvalósítása.

 

Marketing stratégia kialakítás és social média menedzsment – Kozmetikai termékek

VARGA CSEPPEK

Az együttműködés során stratégiai terv mentén elindításra került a vállalkozás közösségi média kommunikációja (Facebook, Instagram). A vállalkozás számára képek és reklámvideók készültek. Megtervezésre került a webshopjának (www.vargacseppek.hu) fejlesztése, melynek része a felhasználóbarát megjelensés és az eladások ösztönzésére irányuló felépítés. (A weboldal fejlesztésének kivitelezése jelenleg még folyamatban van.)

Blogger tevékenység – Életmód blog

SAJÁT BLOG

A saját blogom szintén referenciaként szolgálhat. 2017-2020 között aktívan osztottam meg tartalmat az életmódblogomon (www.hello-life.eu). Ehhez kapcsolódóan működtedtem az Instagram oldalamat is (@sebestyengreti). A hobbiként induló tevékenységnek köszönhetően belátást nyertem a magyar és nemzetközi cégek marketingkommunikációs tevékenységébe és kapcsolatokat építettem. Mellékeltem egy portfóliót, ahol összefoglalom a sikereimet. (Megtekintéshez kattints a képre). 

Márkanagykövet – Globális elektronikai vállalat

LENOVO

A blogomnak köszönhetően kerültem kapcsolatba a Lenovo globális vállalatával, akik felkértek, hogy népszerűsítsem a márkanevüket és termékeiket a felületeimen keresztül. Ennek keretében részt vettem sajtótájékoztatókon, kipróbálhattam az új termékeket és olyan nemzetközi eseményeken mint például az MWC Barcelona 2019 vagy az IFA Berlin 2019, ahol életre szóló élményeket és kapcsolatokat szereztem.  

Online marketing, vendégélmény tanácsadás – Vendéglátóipar

HOTEL MAKÁR SPORT & WELLNESS ****

Az ügyfél kérésének megfelelően segítséget nyújtok a weboldal és a közösségi oldalak  (Facebook, Instagam) naprakészen tartásában, hírek, csomagok információk megosztásával. A partnernek tanácsokat adok a belső működés optimalizálásához, vendégélmény növeléséhez és a szolgáltatások fejlesztéséhez, melyek előfeltételei a marketing szempontból is létfontosságú pozitív értékelések gyűjtéséhez. (www.hotelmakar.hu

TOVÁBBI KÉRDÉS ESETÉN ÁLLOK RENDELKEZÉSRE!