MARKETING TANÁCSADÁS ÉS ÜZLETI MENTORÁLÁS KREATÍV VÁLLALKOZÓNŐKNEK

Segítek megélni a szenvedélyedből. 

 Marketing tanácsadás

A marketing tanácsadást olyan vállalkozóknak ajánlom, akik szeretnék megalapozni  a márkaépítés  és kommunikációs stratégiájuk irányát. Céljaid alapján segítek a megfelelő szempontokra koncentrálni, így hatékonyabbá válik a tevékenységed. A tanácsadás 60 perces és online történik.

Neked való, ha…

N

Keresed a fókuszt és a megfelelő irányt

Szeretnél egy külső szakértőtől véleményt kérni a stratégiád kidolgozásához, vagy a meglévő irány újragondolásához. 

N

Bizonyosságot keresel

Egy vállalkozás regerteg feladattal jár. Nehéz minden téren otthon lenni. Ha bizonytalannak érzed magad, segítek szakmai szempontok alapján megerősítést adni.

N

Gyors segítséget szeretnél

Egy egy alkalmas tanácsadástól nem tudunk gyökeres változásokat és nagy sikereket elérni. Itt iránymutatást kapsz és szakmai jótanácsokat, amiket saját belátásod szerint alkalmazol.

Vállalkozói mentorprogram

Ez egy átfogó program, amely során minden fontos kérdést tisztázunk, amire figyelned kell egy sikeres vállalkozás működtetéséhez.  Lefektetjük a stabilan működő vállalkozás alapjait és elindulhatsz a hosszú távú és fenttartható működés útján. Több hónapon keresztül, sikerorientált struktúra mentén támogatom az utad. 

Neked való, ha…

N

Tartós sikereket szeretnél

Mindent végigjárunk, ami ahhoz kell hogy magabiztos vállalkozó lehess. Fogom a kezed az üzlet megalapzásától az első ügyfelek megszerzéséig. 

N

Hosszú távon tervezel

Itt egy olyan üzleti szemléletet is átadok, amely életed végéig elkísér majd és támogat a fejlődésben. 

N

Szeretnél egy mentort, aki mindenben támogat

Segítek meghozni a döntéseket, elrugaszkodni a félelmektől és elindulni a céljaid megvalósításához szükséges stratégiával.